Klik hier voor een correcte weergave van dit weblog

tips invriezen en ontdooien

tips voor invriezen en ontdooien van de taart:

Uw Taart is versgebakken en kan prima in de vriezer…..
Wel even de volgende regels volgen;
Doe de doos/taart in een pedaalemmerzak of vuilniszak en knoop deze goed dicht
…..Zo kan de taart de vriezer in….
24 uur voordat de taart aangesneden gaat worden haal je de taart uit de vriezer
en zet je hem in de koelkast…….MET ZAK EN/OF DOOS..!!!!!!!
Na 12 uur mag de taart uit de zak.
DE TAART GAAT HEEEEEEL ERG ZWETEN EN HEEFT ZEKER 12 UUR NODIG OM OP DROGEN
… NIET DEPPEN OF VEGEN !!!!!!!!…..DAT GEEFT VLEKKEN…..
zet hem 1 uur voordat je hem nodig hebt op een kamertemperatuur plaats
Rustig aan de lucht laten drogen en de taart ziet er uiteindelijk weer uit
zoals de taart nu de doos in gaat……

succes!

2 opmerkingen:

  1. Dank je voor deze nuttige tips.Misschien bij een ander voedsel in mijn huis.Taarten hebben geen akans om zo lang te leven dat we ze in moeten vriezen:)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. bij ons ook niet hoor!

    maar als je hem voor iemand anders maakt die op een andere dag, bijvoorbeeld het weekend erna, jarig is dan kan je hem gemakkelijk invriezen. zo kan je hem gewoon op tijd van te voren maken!

    lekker handig!

    BeantwoordenVerwijderen