Klik hier voor een correcte weergave van dit weblog

interview blad Piece of Cake

een paar weken geleden kreeg ik van mark (Student School voor Journalistiek) een mailtje of hij me mocht interviewen voor een blad voor op hun redactie.Samen met zijn klasgenoten maakte hij een magazine over patisserie. niet alleen maar over recepten. Ze wilden ook graag de lifestyle, geschiedenis en materialen van taartenmakers in kaart brengen.
mark wilde graag het fenomeen ‘bloggen over eigen gemaakte taarten’ belichten. Hiervoor was hij op zoek naar bloggers, die vertellen over hun blog

hij stuurde me een aantal vragen toe: lees HIER het interview:

nu kreeg ik vanmorgen zijn mailtje met een bijlage hoe het eruit was komen te zien, ikke hartstikke nieuwsgierig natuurlijk:


"Hoi Taartenbloggers,

Allereerst wilde ik jullie nog bedanken voor jullie medewerking aan mijn verhaal over het bloggen over taarten voor ons blad Piece of Cake.
Na overleg met de groep hebben we van jullie allemaal een quote en jullie website vernoemd in het blad, op een A4. In de bijlage zien jullie het resultaat. Ik had gehoopt dat er meer ruimte was om de foto's ook te plaatsen, maar dat ging dus niet. Het werd toen te krap om nog al jullie foto's te plaatsen. Omdat niet alle verhalen van mijn collega's zo maar verspreid mogen worden, kan ik jullie alleen deze pagina sturen.

Nogmaals bedankt, ook namens de redactie van Piece of Cake!

Met vriendelijke groet,

Mark van Leeuwen
Student School voor Journalistiek"


natuurlijk jammer dat alle interviews er niet in staan (en de foto's) maar ja, toch wel een eer om gevraagd te worden, toch!!?
ik vond het wel erg leuk om te zien dat een paar van mijn " mede bloggers " ook geinterviewd waren, ik volg hun blog ook!!!


2 opmerkingen: