vervolgens wordt de cake 2a3 keer gevuld. er zijn verschillende vullingen mogelijk:
banketbakkersroom
vruchtenjam
chocoladecreme
chocolade-botercreme
vanille-botercreme
aardbeien-botercreme
aardbeienmousse
chocolademousse: witte of puur
de taart wordt bekleed met fondant ( op aanvraag met marsepein).
daarna ga ik de taart decoreren, roosjes, kroontje, geboetseerd diertje/poppetje,
naam, cijfer, sterren, hartjes, grote strik....het leuke van deze taarten maken dat ze helemaal aan te passen zijn in elk thema,er is heel veel mogelijk, kijk maar eens in mijn fotoalbum:
verschillende maten zijn mogelijk:
ronde taart:
15 cm +/- 6 pers.
20 cm 8-12 pers.
25 cm 10-16 pers.
vierkanten taart:
20/20 cm 13-16 pers.
hartvorm taart:
20 cm 10-12 pers.
Boltaart:
12 cm 4 pers.
20 cm 11 pers.
Mepper:
12 cm 4 pers.